Kategorier
Seglingsträffar

Flottilj Väderöbod träffade på bryggan i Grebbestad

Vi blev besättningar från fem båtar. Vi var två båtar från Fjällbacka, som hade närmast väg, och kommit dit snabbt i den sydliga vinden. Hemresan för motor tog betydligt  längre tid. Förutom undertecknads båt var det Inger och Stefans båt Natalia. Övriga kom landvägen. Längst norrifrån kom Erik Berg som har båten i Dynekilen. Ingrid och Åke Sundemar med båten på Tjärnö hade något kortare väg. Längst söderifrån kom Britt och Ingemar Aronsson som lämnat kvar sin båt i Hunnebostrand.

Totalt blev vi alltså nio personer som samlades till gemensam lunch i en av de många restaurangerna på bryggan. Under några timmar hann vi, förutom trevlig samvaro, att delge varandra seglarminnen, båttips och inspektion av de närvarande båtarna.

Ingela och Inge Berndtsson