Kategorier
Signalmeddelande

Marieholm 20 Eskadern firade 25-årsjubileum

Drygt 40 glada Marieholmare träffades för en sprakande medlemsfest onsdagen den 1 november i Flottans Mäns lokaler, Nya Varvet i Göteborg .

På programmet stod mingel och musik, god mat, berättelse om hur vi kom till som förening och kanske någon eller någras speciella minnen under föreningens 25 år. Därefter en diskussion om säkerhetstänk runt vår båt och oss själva i båten. Vi avslutade jubileumsfesten med kaffe och tårta och ett quiz med fina priser. Det blev en lyckad fest och styrelsen fick denna finna uppskattning :

Hej jag vill tacka styrelsen för firandet av M 20 Eskaderns 25 års jubileum . Fantastiskt fin lokal , ett bra och genomtänkt program , härlig musikunderhållning . ( nu vet jag hur en säckpipa fungerar och hur högt den låter ) Jag vill också passa på att tacka alla andra som hjälpte till och ta fram alla läckerheter duka , duka av ställa fram tårta o kaffe . Slutligen var det så roligt att ” tjöta ” med alla I R L . Stort tack från 92:an Karlsson