Kategorier
Seglingsträffar

Lysekil 2013

Båtmöte i Lysekil augusti 2013

En sommar vi sent ska glömma. Visserligen var den lite sen i starten men efter en fantastisk juli är allt förlåtet. Lördagen den 10 augusti bjöd dock på sommarväder av klassisk typ; stark blåst, regn och åska.

Strax efter klockan 11 dök första medlemmen upp, det var Gunnar Z som har sin fina MS-20 i Grundsund och en timme senare kom nye medlemmen Henrik B med hela familjen vilket var mycket trevligt.

Nu öppnade sig himlen och man började fundera på om det skulle fortsätta så i 40 dagar och 40 nätter… Som väl var så gav regn och åska upp efter ett par timmar men under tiden satt vi alla i Krabatens sittbrunn under det uppspända bomtältet och åt medhavd mat och fika.

Runt 14.30 hade regnet, och även blåsten, lättat såpass att vi beslöt att avsluta träffen och ge oss hemåt.

Väl mött 2014! Medlem # 22 Claes A