Kategorier
Träffreportage

Bryggmöte Öckerö 2005

Så blev det till slut tisdag 24 maj. Ja, vi entusiaster längtar länge efter att få träffa likasinnade och för att få syna Marieholmare i förskingringen. Denna afton visade medlemmarna Lars och Björn upp sina MS-20. Båda båtarna intressanta på sitt sätt. I Björns båt är en VP MD6B eftermonterad av en tidigare ägare. Båten såldes ursprungligen utan monterad inombordare.

Lars har lagt ned ett otroligt arbete på sin båt. Trä- och lackarbeten håller yppersta klass. Dessutom massor av riktigt smarta lösningar; extra sidoruta i sprayhood, förbättringar av stuvytrymmen mm. Dessutom bytte Lars till en 20 hkr IVECO diesel vintern 03-04. Detta måste vara den kraftigaste motorn som någonsin monterats i en M-20!?

Efter avsutad båtexaminering bjöds vi in till Nimbus Öckerös Församlingsgård att avnjuta rejäla dubbelfrallor, wienerbröd och kaffe, mycket båtprat och utbyte av erfarenheter.