Kategorier
Kuriosa

Harmony #1071

Kort om MS20 Harmony  #1071

MS-20 #1071 HarmonyÅge Kotte
MS-20 #1071 Harmony
Åge Kotte

Jeg tror båten ble solgt ny til Norge i 1981. Jeg kjøpte båten sommeren 2013 av eier nr 2, som hadde hatt den i 25 år. Båten ble da fraktet fra Fredrikstad til Trøndelag der jeg bor. Jeg har oppdatert båten noe og den fremstår nå som blank og fin. All gammel bunnstoff er fjernet, tre strøk epoxy og to strøk bunnstoff ble påført i fjor. Landstrøm er montert. Mange gode ideer er hentet gjennom Eskadern, bla. Bruk av Abralon slipeskiver for å få båten blank og fin. Båten har vakt beundring i båtklubben for sin blankhet. Metoden kan anbefales. Jeg har hatt flere store seilbåter tidligere, og vært på flere turer til Skottland, Orkenøyene og Shetland. Da jeg bestemte meg for å trappe noe ned, fant jeg fort ut at Marieholm MS20 var en fin båt å trappe ned til. Jeg trives godt med min nye båt.

Med vennlig hilsen Åge Kotte