Kategorier
Seglingsträffar

Kullavik 2010

Båtmöte i Kullavik den 14 augusti 2010

Kallelse hade utgått till samtliga 14 medlemmar i Kullaviksgruppen per postalt vykort i god tid innan mötesdagen.

Tyvärr fanns det många förhinder ty endast 4 besättningar kom till Kullaviks hamn aktuell dag kl 11. Av dessa hade en besättning annat program aktuell dag så tre båtar gick för motor ut till Fjordholmarna och hittade den absolut läigaste platsen vid hela ö-gruppen. Efter förtöjning badades det och så var det tid att plocka fram lunchkorgarna.

Stämningen hos de sex deltagarna var synnerligen god, det åts och tjötades med god aptit och berättades historier. Vi lärde känna varandra och det blev nog en god början till sammanhållning i fortsatta utfärder. Vid 16-tiden seglade vi hemåt med en god akterlig vind och förtöjde på våra platser i Kullavik.

Deltagande båtar var 204, 629 och 1040.
Göran Falke