Hej på er medlemmar! Säby Tjörn 2020-05-10

Styrelsen har sedan tidigare beslutat att ställa in all gemensam verksamhet i sommar. Vi hoppas att kunna återuppta verksamheten i höst. Först ut blir i så fall det senarelagda årsmötet och då förhoppningsvis i slutet av september. Vi återkommer med datum när läget förändras.

Sommarens eskadersegling som skulle gå av stapeln 8-14 juni blir också inställd. Om ändrade rekommendationer från folkhälsomyndigheten möjliggör en augustisegling i Göteborgs skärgård återkommer vi i så fall med information på hemsidan och i Facebook-gruppen.

Inget hindrar dock att vi enskilt nyttjar våra båtar och umgås på kabellängds avstånd på sjön. Många av oss kommer kanske att göra dagsseglingar men även seglingar med övernattningar längs våra kuster. Vill man inte vara helt ensam kan man alltid annonsera ut sin tänkta tur på FB gruppen detta för att eventuellt slå följe med någon eller träffas ute på sjön.

Glöm inte att med ett enkelt tumgrepp riva ur medlemsregistret i senaste M20:an så har du ett komplett register med segelnummer och mobilnummer i din båt. Allt för att underlätta möte med medlemmar som du kanske träffar på under sommarens seglatser.

Med hopp om en snart normaliserad vardag.                                                                                                            Hälsar styrelsen genom Janne Fredriksson