Onsdagen den 17 oktober kl. 18 – 21.
Plats: Hamngården Enens båthamn, Stora Enensväg, Onsala

Det handlar om vilken mat är enkel (och god) att laga till och förvara under några dagars segling eller bara en dagsutflykt. Vi kommer att laga mat och visa förslag på produkter. Vi kommer att visa och diskutera olika möjligheter till kylförvaring ombord. Har du förslag på en bra maträtt att laga till så hör av dig till någon i styrelsen:

Janne                  jan.p.fredriksson@telia.com
Agneta               adalvag@gmail.com,
Björn                  bj.he@telia.com
Willy                   willynilsson237@gmail.com
Stig                      sbjornor@gmail.com
Claes                   claes.andersson@telia.com

Vägbeskrivning:  Kör E6 söderut, ta avfart 59 (söder om Kungsbacka). Sväng höger och kör mot Gottskär. Kör förbi Onsala kyrka efter 821 m sväng vänster in på Stora Enensväg. Kör ända ner till havet till den röda byggnaden (= Enenshamngård). Parkering finns på hamnplanen.