Eskader: HUNNEBO 9- 14/6 gör en segling längs kusten med natthamn på Malmön och med vändpunkt id Hunnebostrand. Därefter försöker vi ta oss till natthamn i Lysekil. Vi fortsätter till Käringön med lunchuppehåll i Gåsö-arkipelagen. Från Käringön tar vi oss mot Marstrand med ett eventuellt lunchuppehåll på Altarholmen. Denna eskader avslutas på fredagen den 14 juni Marstrand.

Eskader KOSTER 9 – 16/6 siktar på Kosteröarna. Här blir det långa etapper med 20-25 nm om dagen. Om vinden är emot blir det motorgång och då krävs att motorn klara fem knop längre sträckor. Natthamnar bestäms under färden. Denna seglats är för dig som kan och vill stanna uppe till tio dagar. Målet är Koster och då kanske Kostersunder är ett lämpligt ställe. Agneta som är på plats på Koster hjälper oss tillrätta. Därefter vänder vi åter mot söder möjligen via Väderöarna. Eskadern avslutas när vi når Marstrand troligen på söndag den 16 juni – men allt beror på W.P. (weather permitting).

Årets AUGUSTISEGLING 11 – 14/8 har gemensam samling på Fotö västra hamn på söndagen den 11 augusti. På måndag morgon seglar vi gemensamt söderut förbi Vinga och över Hake fjord för att kanske kunna besöka ”karatänen” på Känsö. Vid vackert väder når vi även ner till Tistlarnaa. Eskadern avslutas på onsdag den 14 augusti.

Om du är intresserad men inte kan delta hela den planerade tiden för respektive eskader ser vi gärna att du sluter upp längs vägen och så länge du kan medverka.

Anmälan gör du till bj.he@telia.com eller mobil: 070 261 30 18