Hej Alla!

Björn och jag har planerat ett program för augustiseglingen. Vi hoppas att du vill delta. Anmälan till Björn e-mail bj.he@telia.com eller SMS 0702 61 30 18. Vi hoppas på ett gott seglingsväder, kvällarna erbjuds trevlig samvaro med gôtt tjôt och gemensamma aktiviteter. Ni som redan har anmält er behöver inte göra det igen.

Vi träffas med start söndagen den 19 augusti kl. 18.00  i Fotö gästhamn (sydvästra hamnen) Tanken är att på måndagen segla via Rörö som lunchhamn till Marstrand som natthamn. På tisdagen går vi vidare via Hamneskär (Pater Noster) som lunchhamn om väder och vinden tillåter det för att ha Åstol eller Dyrön (södra hamnen) som natthamn. Eskaderseglingen avslutas på onsdagen den 22:a för att segla till respektive hemmahamn via Källö-Knippla som lunchhamn.

 Välkomna hälsar Björn och Janne

 

Varje år i augusti brukar vi segla runt några dagar i Göteborgs skärgård. VI sticker ut när skolorna har börjat och trängseln försvunnit i skärgården. Vi brukar vara ute måndag till onsdag – så även i år. Du är välkommen att hänga med. Har Du inte möjlighet att gasta – hör av dej till mej (Björn) så kan han kanske ordnat det.

Beroende på hur många vi blir kanske vi delar upp oss, några seglar i Södra skärgården och andra hålls i Norra Skärgården ( eller, eftersom jag är bohuslänning: Bohusläns Södra Skärgården) med Marstrand som eventuell vändpunkt. Blir det en  grupp för oss alla så blir samlingsplatsen Fotö, Bohusläns sydligaste fiskeläge.

Vill du hänga med? ANMÄL dig per e-post till bj.he@telia.com eller skicka SMS till 0702- 613018. Du kan gärna ringa MEN Du måste ändå SMS:a då kassören har minne som en häst; dock död .. ..

Att segla Eskader är skoj och en bra final inför hösten! Janne och Björn (ordförande och kassör).