Varje år i augusti brukar vi segla runt några dagar i Göteborgs skärgård. VI sticker ut när skolorna har börjat och trängseln försvunnit i skärgården. Vi brukar vara ute måndag till onsdag – så även i år. Du är välkommen att hänga med. Har Du inte möjlighet att gasta – hör av dej till mej (Björn) så kan han kanske ordnat det.

Beroende på hur många vi blir kanske vi delar upp oss, några seglar i Södra skärgården och andra hålls i Norra Skärgården ( eller, eftersom jag är bohuslänning: Bohusläns Södra Skärgården) med Marstrand som eventuell vändpunkt. Blir det en  grupp för oss alla så blir samlingsplatsen Fotö, Bohusläns sydligaste fiskeläge.

Vill du hänga med? ANMÄL dig per e-post till bj.he@telia.com eller skicka SMS till 0702- 613018. Du kan gärna ringa MEN Du måste ändå SMS:a då kassören har minne som en häst; dock död .. ..

Att segla Eskader är skoj och en bra final inför hösten! Janne och Björn (ordförande och kassör).